Flappiekids Kreitenmolenstraat 80a Udenhout 5071 bh  tel 0627304030 

Graffiti

Workshop Graffiti spuiten. ACTIE! Wil jij met je vriendjes/ vriendinnetjes een stoere verjaardag vieren en samen met ons een hele vette Graffiti creatie maken? Dat kan natuurlijk bij Flappiekids. Bij Flappiekids denken we met je mee en laten we jouw creatieve kant naar boven komen, verbaas jezelf en je vriendjes/vriendinnetjes met jouw coole zelfgemaakte creatie!In de volgende alinea wordt uitgelegd in stappen wat je te wachten staat tijdens deze überhippe workshop: Verbaas jezelf en je vrienden met je eigen vet-coole creatie van Graffiti! Nadat we kennis gemaakt hebben zullen wij even in het kort wat puntjes uitleggen wat wel en wat niet kan tijdens het spuiten van je eigen schilderij. Daarna krijgen jullie allemaal een vel papier waarop je een voorbeeld gaat tekenen die je uiteindelijk gaat spuiten op een houten plaat. Uiteraard helpen wij je met het tekenen en hebben we diverse voorbeelden opgehangen om wat inspiratie op te doen. Wanneer je het voorbeeld klaar hebt gaan we naar de spuitcabine met een stofjas en handschoenen aan en kun je met echte Graffitiverf je schilderij gaan spuiten. Info voor de ouders: de spuitcabine wordt betreden met maximaal 2 a 3 personen tegelijk en heeft een goed afzuigsysteem zodat de Graffitidampen niet ingeademd zullen worden. In de spuitcabine kan de workshop eigenlijk pas echt beginnen, je schilderij begint dan natuurlijk vorm te krijgen. Samen met een begeleider(die constant in de spuitcabine aanwezig is) kies je leuke en hippe kleuren Graffitiverf en geef je creatie kleur. Als iedereen klaar is met het spuiten laten we de creaties eerst even drogen. Daarna kunnen we de creaties nog afwerken.   Tussendoor worden jullie voorzien van onze lekkere ranja. Mocht het zijn dat je een zakje chips, snoepjes of een frietje met een snack wil is dit in overleg mogelijk. Algemene informatie en prijzen workshop Graffiti: Duur: 1 a 3 uur, afhankelijk van het aantal personen. Min. Aantal personen: 8 personen. De kosten voor de workshop Graffiti spuiten zijn bij gebruik van een kleine hardboard- plaat (40 x 60 cm.): van € 17.95 , voor € 12.50 per persoon. Minimale groepsgrootte: 8 personen. De kosten voor de workshop Graffiti spuiten zijn bij gebruik van een grote hardboard- plaat (60 x 80 cm.): van € 19.95. voor € 13.95 per persoon. Minimale groepsgrootte: 8 personen. Snacks ‘nd Candy prijzen: Een zakje chips:             € 0.75 per persoon. Een zakje chips en een snoepjes:             € 1.25 per persoon. (Populaire keuze) Een plakje cake en een snoepjes:  € 1.25 per persoon. Friet en snack: **  € 3.75 per persoon. ** bij afname van friet en snacks heb je keuze uit een kroket, frikadel of een knakworst. De keuze friet en snack gaat altijd in overleg. Tip: Geef bij het aanmelden van de reservering ook de Snacks ‘nd Candy opties aan! Mocht u meer informatie willen of vragen hebben, vul dan het contactformulier in ( zie tablat contactformulier) en het team van Flappiekids neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. .
Graffiti
Vanaf 12.50
Pinnen graag
Graffiti workshops
Aktie normaal 17.95 nu vanaf 12.50 pp Wilt uw als ouder zelf mee spuiten dat kan voor 10.00 PP Bij onze feestjes zit drinken in begrepen ( Ranja )
Graffiti
Graffiti spuiten doe je natuurlijk bij Flappiekids. Bij Flappiekids laten we de kinderenzoveel mogelijk zelf doen. Zodat ze echt het gevoel hebben ( Kijk dat heb ik gedaan ) Wat Gaan we doen. Bij binnen komst eerst even kennis maken. En wat regels uitleggen wat er wel en niet kan. We hebben hiervoor div voorbeelden deze hangen in onze ruimte. Dan gaan de kinderen eerst een voorbeeld maken op papier . Soms duurt het even voordat er wat op papier komt. Maar dat geeft niet want we hebben de tijd. Maar als ze beginnen zult uw verbaast staan wat ze kunnen maken. Als ze het voorbeeld klaar hebben gaan we deze overzetten op een hardboardplaat. Geef bij het boeken door welke plaat uw wilt gebruiken. Als ze daar mee klaar zijn gaan we eerst een stofjas en handschoenen aan doen. Dan kunnen we naar onze spuitcabine. Hier gaan we meestal met twee kinderen tegelijk naar binnen. op de cabine zit een grote afzuiging zodat de kinderen geen last hebben van de dampen van de spuitbussen. Eenmaal hier binnen kan het feest pas echt beginnen. We hebben een ruim assortiment aan kleuren,Waar de kinderen uit kunnen kiezen. Eerst gaan we de achtergrond spuiten,En daarna alle kleuren inspuiten. Er zal continu een begeleider bij de kinderen in de spuitcabine aanwezig zijn om alles in goede bannen te leiden.Toch gebeurd er nog wel eens een ongelukje. Wij geven dan ook het advies om oude kleding aan te doen. Als we klaar zijn met spuiten laten we eerst de platen drogen waarna ze afgewerkt kunnen worden. Tussen door word er dan wat gedronken en een chipje of snoepje gegeten.(zie extra,s) Een Graffiti workshop duurt ongeveer 1.5 tot 3 uur ligt uiteraard aan hoeveel kinderen er komen. Mocht uw verder nog vragen hebben kunt uw ons bellen of een mail sturen via ons contact formulier. Is Graffiti niet wat uw zoekt hebben wij nog vele andere kinderfeestjes  waar uw uit kunt kiezen.
Vanaf 12.50 pp
Graffiti spuiten kleine  plaat 40x60      12.50 pp  min 8 kinderen 100       euro  excl  extra,s Graffiti spuiten Grote  plaat 60x80       13.95 pp  min 8 kinderen 111.60  euro  excl  extra,s Min leeftijd kinderen 8 jaar.
nieuw
nieuw