Flappiekids Kreitenmolenstraat 80a Udenhout 5071 bh  tel 0627304030 

Kaarsen

                                                                                          nu slechts 10 euro pp
Let op feestje duurt 1.5 tot 2 uur
Workshop kaarsen maken  ACTIE! Wil jij met je vriendjes/vriendinnetjes een gezellige en creatieve verjaardag vieren? Maak en giet je eigen kaars en laat je creativiteit erop los bij Flappiekids. Creativiteit en gezelligheid staan voorop! Nadat we kennis gemaakt hebben zullen wij even in het kort wat puntjes uitleggen wat wel en wat niet kan tijdens maken van jouw eigen kaarsen. Allereerst gaan we een kaars in de vorm van een piramide maken. Je krijgt een mal (een vorm om uiteindelijk het kaarsvet in te gieten) en vierkante plaatjes kaarsvet in diverse kleuren. De plaatjes worden gebroken en in de mal gedaan. Als iedereen hiermee klaar is gaan de kaarsen de koelkast in om uit te harden. Tijdens het wachten gaan we natuurlijk niet stil zitten, we gaan gewoon nog een kaars maken. We gaan een kaars in een bloempotje maken. Door middel van een soortgelijke techniek als hierboven genoemd wordt het bloempotje met kaarsvet gevuld. Het gevulde bloempotje wordt afgewerkt met een leuk figuurtje van kaarsvet naar keuze. De verrassingskaars…! Uiteindelijk gaan we door middel van een ballon een hele coole kaars maken. Uit ervaring kunnen we je vertellen dat iedereen dit leuk vindt om te doen, daarom vertellen we nog niets en houden we dit als verrassing…. De verrassingskaars. Tip voor pap of mam: neem een doos of een krat mee om de gemaakte kaarsen in te vervoeren. Algemene informatie en prijzen workshop kaarsen maken: Duur: 1.5 a 2 uur. Min. aantal personen: 8 personen. Kosten per persoon: van € 12.50, voor € 10.00  Snacks ‘nd Candy prijzen: Een zakje chips:            € 0.75 per persoon. Een zakje chips en een snoepjes: € 1.25 per persoon. (Populaire keuze) Een plakje cake en een snoepjes: € 1.25 per persoon. Friet en snack: ** € 3.75 per persoon. ** bij afname van friet en snacks heb je keuze uit een kroket, frikadel of een knakworst. De keuze friet en snack gaat altijd in overleg. Tip: Geef bij het aanmelden van de reservering ook de Snacks ‘nd Candy opties aan! Mocht u meer informatie willen of vragen hebben, vul dan het contactformulier in ( zie tablat contactformulier) en het team van Flappiekids neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.
Pinnen graag
                                                                                            De feestjes duren +- 1.5/2 uur                                                                                            Bij onze feestjes zit drinken inbegrepen (ranja)  
DE workshop Kaarsen Slechts 10 normaal 12.50 pp Let op feestje 1.5 tot 2 uur Kaarsen maken bij flappiekids is een gezellige creatieve manier om een super gaaf kinder feestje te geven. Wat gaan we doen. Bij binnen komst zoeken alle kinderen en plekje om te zitten. eerst leggen we wat regels uit en vertellen wat we gaan doen. We gaan een piramide kaars maken,Alle kinderen krijgen en mal en plaatjes in div kleuren kaarsvet. deze moeten ze in kleine stukjes breken in in de mal doen. Als dit klaar is gaan we de mal vullen met kaarsvet. deze moet dan uitharden in de koelkast. Vervolgens krijgen de kinderen een klein bloempotje waarvoor ze ook weer kaarsvet in kleine stukjes moeten breken. deze gaan in het potje.Dan vullen we het potje met kaarsvet. We hebben diverse figuurtjes. deze mogen ze zelf uitzoeken. Deze word als afwerking op het potje geplaats (zie foto) Vervolgens gaan we door middel van een ballon een gave kaars maken hoe dit verder gaat is een verassing ( hier zullen de kinderen veel plezier aan hebben) p.s neem iets van een doos of krat mee om alles in te doen.                      Minimaal 8 kinderen                       voor deze workshop                      min bedrag 80 euro.  
                                                                                                                       Extra mogelijkheden.                                                                                                                       Zakjes chips 0.75 extra per kind.                                                                                                                                         Zakje chips en een snoepje tussendoor 1.25.- extra per kind                                                                                                                                        Cake en een snoepje tussendoor 1.25.- extra per kind.                                                                                                                                      Friet met snack in overleg. 3.75.- pp                                                                                                                        
Kaarsen
nieuw
nieuw