kinder-workshops

Creatieve workshops voor kinderen in Tilburg

Zit je er over na te denken een workshop te boeken voor het volgende kinderfeestje? Goed idee! Bij Flappiekids heb je de keuze uit verschillende workshops, zodat er altijd wel iets tussen zit dat je aanspreekt.

De verschillende workshops

Er zijn in totaal acht verschillende workshops te vinden bij Flappiekids. Hieronder hebben we ze allemaal voor je op een rijtje gezet, zodat je rustig kunt kijken welke workshop jou het meeste aanspreekt.

  • Glow in the dark schilderen – hierbij krijgt iedereen een hardboardplaat waarop je een tekening maakt naar eigen smaak. Vervolgens wordt deze ingekleurd met normale verf. Wanneer dit helemaal klaar is, is het tijd om het schilderij af te werken met glow in the dark verf.
  • Graffiti spuiten – je kunt hierbij kiezen uit een grote of kleine plaat, en normale of fluor verf. Eerst krijg je het één en ander uitgelegd, daarna is het tijd om een ontwerp te maken. Als iedereen dat heeft gedaan gaan jullie naar de spuitcabine en mag je verschillende kleuren uitkiezen en spuiten met graffiti om jouw ontwerp te maken.
  • Pimp je eigen spiegel, lamp of fotolijst – hierbij krijg je een spiegel, lamp of fotolijst die je zelf mag gaan pimpen. Verf, kralen, stickers, mini-spiegels en ga zo maar verder; je kunt het allemaal gebruiken tijdens deze workshop.
  • Kaarsen maken – bij deze workshop ga je maar liefst drie verschillende kaarsen maken. Allereerst een piramidevormige kaars, die je natuurlijk helemaal in je eigen kleuren kunt samenstellen. Daarna gaan jullie aan de slag met een kaars in een bloempotje, die mooi wordt afgewerkt, en vervolgens komt de verrassingskaars. Wat dit is, is geheim maar het heeft te maken met een ballon.
  • Gipshand maken – een gipsafdruk van je eigen hand. Met een peace teken, een duim omhoog of iets anders natuurlijk. Je hand wordt hierbij in het gips gewikkeld en hier wordt een afdruk van gemaakt. Daarna is het aan jou de taak de gipsen hand mooi te versieren zoals jij dat wilt.
  • Catwalk & make-up – wil je graag model zijn? Dan kan dat tijdens deze workshop. Allereerst moet je natuurlijk gaan oefenen hoe je moet lopen als model. Daarna ga je het modellenloopje oefenen, inclusief hoge hakken, om je vervolgens op te maken en aan te kleden. Daarna is het tijd voor de catwalk!

Direct een kinderfeestje inplannen? Klik hier om te boeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.