kinderdisco-tilburg

De leukste kinderdisco gemeente Tilburg

Bent u op zoek naar een ontzettend leuk en uniek kinderfeestje? Denk dan eens aan een kinderdisco! Flappiekids biedt kinderdisco’s aan in de gemeente Tilburg, die garant staan voor een hele leuke middag. Uiteraard is een discofeest niet compleet zonder verlichting, een podium en echte microfoons, dus ook daar is voor gezorgd!

Er zal een DJ zijn die alle favoriete nummers voor de kinderen af zal spelen, zodat de kinderen zelf zich kunnen bezighouden met dansen. Daarnaast zijn er ook twee microfoons beschikbaar, zodat er ook meegezongen kan worden. En willen de kinderen karaoke doen? Dan kan dat natuurlijk ook!

Er zullen tevens verschillende spelletje aanwezig zijn, en kannen ranja. Wilt u ook nog frisdrank of iets lekkers te eten erbij bestellen, dan kunt u dit doen op het boekingsformulier. Hier betaalt u dan wel extra voor.

Het discofeestje is geschikt voor kinderen van alle leeftijden maar uiteraard wel onder begeleiding, en het feestje zal ongeveer 2,5 uur duren. De kosten variëren tussen de €150 en €225 euro, afhankelijk van het aantal aanwezige personen. Besteld u ook nog frisdrank of snacks, dan komen deze kosten er uiteraard nog bij.

Creatieve workshops kinderen

Liever op zoek naar een ander kinderfeestje? Ook dan kunt u nog steeds terecht bij Flappiekids Tilburg. Het is namelijk ook mogelijk voor de kinderen om één van de vele workshops te volgen. Alle workshops zijn creatief en staan garant voor een paar uur plezier. Uiteraard met de nodige begeleiding. De volgende workshops worden gegeven:

  • Graffiti spuiten
  • Kaarsen maken
  • Pimp je fotolijstje
  • Pimp je lamp
  • Pimp je spiegel
  • Gipshand maken
  • Glow in the Dark schilderen
  • Catwalk & Make-up

Zoals u kunt zien zijn de workshops allen erg verschillend, en het is maar net wat u en uw kind leuk vinden. Alle workshops duren tussen de 1,5 en 3 uur, afhankelijk van welke workshop u kiest en met hoeveel kinderen uw kind komt. Kiest uw kind bijvoorbeeld voor de workshop graffiti spuiten, dan kan het goed zijn dat de kinderen hier drie uur mee bezig zijn.

Escape room kids

Heeft uw kind liever een uitdagend en spannend kinderfeestje? Dan is een escape room wellicht iets! Eventueel is de escape room ook te combineren met een workshop of discofeest, wanneer dit gewenst is.

Momenteel is escape room “De Verlaten Huiskamer” de enige escape room bij Flappiekids in Udenhout, maar “De Halloween Bar” zal er binnenkort ook zijn. Bij de verlaten huiskamer is het de taak voor de kinderen om opdrachten en spellen te voltooien en zo de geheimen van de kamer te ontrafelen. Door op zoek te gaan naar aanwijzingen kunnen zij uiteindelijk ontsnappen maar ze moeten er wel rekening mee houden dat de kamer al uit 1900 komt en dus onvoorspelbaar kan zijn.

De escape room is geschikt voor kinderen van 10 tot en met 14 jaar en voor groepen van maximaal 8 personen. De kinderen zullen ongeveer anderhalf uur bezig zijn met het oplossen van de raadsels, en de ouders of begeleiders mogen mee naar binnen. Aan het eind krijgen de kinderen een certificaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *