flappiekids-aan-huis

Een kinderfeestje organiseren op locatie

Is het tijd om een kinderfeestje te organiseren in de omgeving van Tilburg, maar weet je niet zo goed wat je dan moet bedenken? Een kinderfeestje organiseren op locatie kan heel lastig zijn, want je wilt niet iets doen dat alle andere kinderen ook al gedaan hebben, maar het moet ook niet teveel kosten. Ook moet het regelen niet te ingewikkeld zijn, want het moet wel leuk blijven natuurlijk. Bij Flappiekids Tilburg kun je eenvoudig een kinderfeestje aan huis of op een andere locatie organiseren.

Ga voor een workshop!

Voor creatieve kinderen is er genoeg te regelen, want er zijn verschillende workshops die gedaan kunnen worden. Organiseer je een kinderfeestje op locatie, dan zorgt Flappiekids voor alle materialen zodat je dit niet zelf hoeft te doen. Qua workshops is er veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een workshop graffiti spuiten, glow in the dark schilderen, kaarsen maken of een gipshand maken. Voor meiden is het daarnaast misschien leuk een workshop te volgen waarbij je leert een fotolijstje, lamp of spiegel te pimpen. En zijn het echte meiden, die houden van make-up en mooie kleding? Dan is de workshop catwalk & make-up het perfecte kinderfeestje!

Belangrijk om te weten is dat Flappiekids op locatie komt. Kiezen jullie voor de workshop graffiti spuiten dan moet dit buiten gedaan worden. Dit kan onder een overkapping, in een grote schuur of onder een partytent. Wanneer dit allemaal niet mogelijk is, kan Flappiekids een partytent meebrengen. Wel worden daar dan extra kosten voor berekend. Dit geldt overigens ook voor de andere workshops, die binnen gegeven kunnen worden. Dit wordt aan tafel gedaan. Heb je geen geschikte tafel, dan kan deze meegebracht worden tegen een vergoeding. Deze tafel is 2,5 bij 1 meter lang.

Waarom zou je kiezen voor een workshop als kinderfeestje?

Een workshop is ontzettend leuk om te doen met je beste vrienden, dus waarom zou je dat dan niet doen tijdens een kinderfeestje? Er is uiteraard genoeg tijd om een stuk taart te eten en de cadeaus uit te pakken, en daarna ga je aan de slag. Je maakt iets waar je zelf hard voor gewerkt hebt en waar je uiteindelijk dus ook zeker trots op mag zijn. Tijdens de workshop is er genoeg tijd om gezellig te kletsen, en als je project af is heb je een leuke herinnering aan deze dag.

Er zijn veel kinderfeestjes te bedenken, maar zeker op een bepaalde leeftijd wordt het gewoon heel lastig om nog iets origineels te bedenken. De speeltuin is standaard, zwemmen is meestal erg chaotisch en die binnenspeeltuin heb je ook al echt te vaak gezien. Is het kinderfeestje in het naseizoen of in de winter, dan ga je ook niet snel iets buiten doen. Een workshop is niet seizoensgebonden en kan altijd. Daarnaast is dit gewoon thuis te regelen dus heb je geen vervoer nodig voor alle kinderen, en heb je alles bij de hand voor een lekker stuk taart en een glas drinken.