Open voor kinderfeestjes

Eindelijk weer een kinderfeestje kunnen vieren!

We hebben allemaal een raar jaar achter de rug, met alle coronamaatregelen. Ook voor de kinderen was dit zeker niet leuk want vrijwel alles was gesloten. Gelukkig is daar nu een einde aan gekomen! Dit betekent dat jij vanaf 5 juni je kinderfeestje weer kan vieren bij Flappiekids Tilburg!

Hoe gaat het eruit zien vanaf 5 juni?

We mogen weer open, maar hoe gaat dat er dan precies uitzien? Uiteraard zijn er nog steeds een aantal maatregelen van kracht, en moeten wij ons ook gewoon aan de coronarichtlijnen houden. Toch zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw kinderfeestje onvergetelijk wordt! Wat denk je bijvoorbeeld van een leuke middag waarbij jullie een workshop volgen? Of kies je liever voor een spannende escaperoom en de kinderdisco? Zoals je van ons gewend bent zijn er verschillende mogelijkheden, en kun je deze ook combineren indien gewenst.

Workshops volgen bij je kinderfeestje

Er zijn verschillende workshops die je bij ons kunt volgen, dus de kans is groot dat er ook één bij zit die perfect bij je past! Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een workshop kaarsen maken, of het pimpen van een lamp, spiegel of fotolijst.

Maar als je iets meer uitdaging zoekt zou je ook een workshop graffiti spuiten kunnen volgen, of juist glow in the dark schilderen. Uiteraard mag je jouw gemaakte spullen na de workshop gewoon mee naar huis nemen, zodat je het aan iedereen kan laten zien.

Kun jij uit de escaperoom ontsnappen?

Ook hebben we bij Flappiekids twee verschillende escaperooms; De Escape Bar en De Verlaten Huiskamer. Allebei met hun eigen geschiedenis en uiteraard veel puzzels en mysteries die opgelost moeten worden voordat jullie de ruimte kunnen verlaten.

De gemiddelde leeftijd voor het binnentreden van een escaperoom ligt tussen de 9 en 14 jaar. Wel moet je er rekening mee houden dat het soms best een beetje spannend kan zijn. Denk je dat dit misschien niets is voor jou, dan adviseren we je iets anders te gaan doen. Er kunnen maximaal 10 kinderen tegelijk naar binnen, dus houdt hier rekening mee met het organiseren van het ki nderfeestje.

Je kinderfeestje afsluiten in de disco

Als je dan bezig bent geweest met het ontsnappen uit een escaperoom of het volgen van een workshop, wil je ook wel even ontspannen. Dat kun je dan ook heel goed doen in de disco, speciaal voor kinderen! Jouw favoriete muziek wordt gedraaid, er is zelfs een DJ aanwezig.

Tussendoor kunnen er leuke spelletjes gespeeld worden en staat er ranja voor iedereen klaar. Frisdrank en iets lekkers zoals bijvoorbeeld chips is ook mogelijk, dit kan bij het boekingsformulier extra toegevoegd worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *