De Escape rooms van Flappiekids


Wil je een spannend en uitdagend kinderfeestje organiseren?

Dan zit je bij Flappiekids in Udenhout helemaal goed!

Een unieke locatie in de regio Tilburg waar wij escape rooms
hebben geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Onze escape rooms zijn ook te combineren met andere activiteiten zoals een workshop of discofeest.

Voor meer informatie neem gerust contact op.Escaperooms Flappiekids

  • escape room de bomEscape Room "de Bom"


In de escape room genaamd "De bom" is het de bedoeling dat de kinderen een levensechte bom onschadelijk maken.

In het plaatsje Udenhout, nabij Tilburg, staat een modern, houten buurtcafé waar alleen kinderen zijn toegestaan. Een hele slimme, maar wazige professor is bezig geweest met het maken van een bom in het café.

De professor is echter zo ongelofelijk verstrooid dat hij zich niet meer herinnert wat de code is van zijn bom. Tijdens het werken aan de bom heeft de professor allerlei informatie verstopt in het café, omdat niemand achter de bom mocht komen.

Durven jullie het aan om alle informatie op te sporen en de bom onschadelijk te maken? Deze escape room is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. Als de kinderen het lukt om de bom onschadelijk te maken, krijgen ze een Escape Room Diploma.Escape Room "De Verlaten Huiskamer"


Bijna 120 jaar geleden in het jaar 1900 woonde een jong gezin in de huiskamer. Door een onbekende reden vertrok de familie en liet alles achter.

Door de jaren heen zijn er door onverklaarbare redenen allerlei opdrachten, spellen en mysterieuze dingen verstopt in "De verlaten huiskamer".

Aan jouw kind de taak om samen met zijn vriendjes de opdrachten en spellen te voltooien. Ontrafel de geheimen van de oude kamer en ga op zoek naar aanwijzingen om zo te ontsnappen uit de verlaten huiskamer.

Maar onthoud: de kamer is héél oud, wat weten jullie van het jaar 1900?  • escape-room-flappiekids