Gezellige workshops voor kinderen aan huis

Ben je op zoek naar het ideale kinderfeestje? Een feestje waar kinderen heerlijk creatief bezig kunnen zijn in je eigen woning of op een locatie die jij geregeld hebt? FlappieKids is een echte aanrader als het gaat om kinderfeestjes en workshops. Woon je in de regio Tilburg, dan is het zeker een goed idee contact met hen op te nemen.

Een creatieve verjaardag

Wil jouw kind graag een creatief kinderfeestje, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet organiseren? FlappieKids neemt al jouw werk uit handen! FlappieKids komt bij je aan huis of op een andere locatie die jij zelf geregeld hebt, en nemen alle spullen voor de workshop mee om er zo een perfect feestje van te maken. Op die manier heb jij er geen omkijken naar en hoef je niet zelf een workshop te verzinnen en hier alle juiste spullen voor in huis te halen.

Wel is het belangrijk dat je zelf een locatie in de regio Tilburg regelt, of dit nou thuis is of op een andere geschikte locatie, dat maakt niet uit. FlappieKids beschikt zelf niet over een ruimte om de workshops te kunnen geven.

Welke workshops zijn er mogelijk?

Voor alle creatieve kinderen zijn er workshops beschikbaar. Ga tijdens het kinderfeestje bijvoorbeeld graffiti spuiten, waarbij je een mooie houten plaat kunt voorzien met bijvoorbeeld je eigen naam. Hierbij ga je uiteraard eerst oefenen op een vel papier, daarna wordt het woord gespoten op een houten plaat. Deze mag je uiteraard mee naar huis nemen, zodat je er nog lang van kunt genieten!

Liever iets anders? Je kunt ook kiezen voor een workshop kaarsen maken, glow in the dark schilderen of het maken van een gipshand. Daarnaast heb je bij FlappieKids ook de mogelijkheid een heuse catwalk te lopen, inclusief mooie kleding en make-up! Dit mag dan wel geen creatieve workshop zijn, maar is wel ideaal voor ieder meisje dat ervan droomt een model of superster te worden. Je wordt hierbij helemaal mooi opgemaakt en aangekleed, en mag aan het eind over een echte catwalk lopen waarbij alle ogen zijn gericht op jou.

Duurt het kinderfeestje nog een tijdje? Binnenkort komen ook de workshops mozaïeken, slijm maken en een zeepketting maken beschikbaar. Wil je graag een kinderfeestje organiseren waarbij de kinderen hun eigen zeepketting kunnen maken, zodat deze in de badkamer kan hangen en ervoor zorgt dat het altijd lekker ruikt? Dan is het zeker aan te raden de website in de gaten te houden, om te weten wanneer deze workshop beschikbaar is.

Hoe werkt het?

Zoals gezegd is er bij FlappieKids geen ruimte voor het kinderfeestje, je zou dus zelf voor een locatie in de regio Tilburg moeten zorgen. Een tafel is vaak al voldoende, heb je echter alleen een kleine tafel, dan kan FlappieKids tegen betaling zorgen voor een groter exemplaar. Bij het graffiti spuiten is het aan te raden een plek in de tuin, in de schuur, onder een overkapping of een partytent te regelen. Is dit niet mogelijk, dan kan er tegen betaling een partytent meegenomen worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.